9 Mayis - LLL Bulusmasi



Bir sonraki LLL Emziren Anneler Buluşması 
9 Mayıs 2019 tarihinde, saat 12:30-14:30 arası Doum'da gerçekleştirilecektir.

Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz. 
--- KONTENJAN DOLDU ---
Cumartesi 04/05, email yoluyla
herkese tek tek döneceğiz. 


LLL Nedir, kimdir?

LLL, La Leche League'in kısaltması. LLL, emzirmek isteyen kadınlara destek, teşvik, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen, herhangi bir mezheple bağlantısı olmayan uluslararası bir örgüttür. Emzirme Sanati kitabı, LLL eseridir. Charlotte Codron, LLL Türkiye'nin tek temsilcisidir. LLL Çalışmalarını görmek için web sitemizleri ziyaret edebilirsiniz:
www.lllturkiye.org 





LLL Buluşmasına Kimler Geliyor?

Hamile kadınlar, emziren anneler geliyor. Emziren anneler, bir abla ya da bir arkadaşla da gelebilir. Emziren anneler bebekleriyle birlikte geliyor. Buluşmamız, emzirilen bebegin ağabeyi ve ablası için sıkıcı olabileceğinden, başka bir çözümünüz varsa, LLL Buluşmamıza memeden kesmiş büyük çocuklarınızı getirmemenizi rica ediyoruz.

İlerleyen günlerde çiftler için de LLL Buluşmaları olabilir, fakat, 9 Mayıs 2019’daki buluşmamıza sadece kadınlar geliyor.


Buluşma Nerede?

DOUM'da (Sarıyer, İstanbull)DOUM, Doğuma Hazırlık ve Doğum Sonrası Destek Merkezidir. 
Kapılarını bize açtıkları için DOUM ekibine sonsuz teşekkür ederiz.
Harita ve yol tarife için : http://www.do-um.com/Iletisim

Ücret ne kadar?

LLL Buluşmaları ÜCRETSİZDİR.

Buluşmada Neler Oluyor?

Buluşmanın amacı, emziren anneleri bir araya getirmektir. Anneden anneye desteğin ne kadar faydalı ve gerekli olduğunun farkındayız. Tüyo, ipucu, fikir paylaşımı, emzirmeyi birlikte kutlamak, dertleşmek hepimize iyi gelir. Buyurun, bekleriz.

LLL Temsilcisi kimdir ?

Buluşmaları, LLL Lideri Charlotte Codron organize etmektedir. Fransız, ama Türkçe de bilmektedir. 2006 ve 2009 doğumlu iki çocuk annesidir. 2011 yılında La Leche League International tarafından ‘Akran Emzirme Destekçisi’ olarak akredite edilmiştir. 2016 yılında IBCLC Sertifikasını alarak, ‘Uluslararası Sertifikalı Emzirme Danışmanı’ olmaya hak kazanan Charlotte, samimi bir şekilde buluşmayı kolaylaştırıyor.


La Leche League Türkiye
La Leche League Türkiye

La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, teşvik, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen, her hangi bir mezheple bağlantısı olmayan uluslararası bir örgüttür.